Meiltä saat erilaiset korjausrakentamisen palvelut avaimet käteen periaatteella!

Oli kyseessä sitten taloyhtiön linjasaneeraus, julkisivusaneeraus, saunaosaston saneeraus tai omakotitalon julkisivun maalaus – jätä työ meidän huolehdittavaksemme! Laajan yhteistyöverkostomme avulla saamme projektin vietyä luotettavasti, kustannustehokkaasti ja aikataulussa loppuun asti!

Lue lisää palveluistamme alta.


Talotekniikan linjasaneeraukset

Linjasaneerauksia jo vuodesta 2007. 

Teemme monenlaisia linjasaneerauksia perinteisistä linjasaneerauksista kevyempiin linjasaneerauksiin. 

Oli taloyhtiössänne tulossa viemäreiden, vesijohtojen, sähköistyksen ja kylpyhuoneiden saneeraus samalla kertaa tai vain osa edellä mainituista, laajan yhteistyöverkostomme avulla saamme toteutettua juuri teidän tarpeisiin sopivan linjasaneerauksen.

Julkisivu- ja vesikattosaneeraukset

Julkisivu on rakennuksen käyntikortti. Ulkonäön lisäksi se suojaa myös talon rakenteita vaurioilta. Kun julkisivuremontti tehdään ajoissa, säästytään isoilta korjauskuluilta.

Hoidamme julkisivuremontit avaimet käteen -palveluna.

Kauttamme saat vaivattomasti kaikki julkisivusaneeraukseen kuuluvat työt. Julkisivuremontin yhteydessä voidaan kunnostaa myös vesikatto, uusia ikkunat tai vaikkapa asentaa kokonaan uudet parvekkeet.

Maalaustyöt

Aika maalata taloyhtiön rappukäytävä? Vai kaipaako toimisto uutta ilmettä?

Teemme maalaustyöt vankalla kokemuksella. Maalaamme ammattitaidolla niin sisätilat kuin ulkopinnatkin. Meiltä saat helposti myös tasoitetyöt ja tapetoinnit.

Märkätilasaneeraukset

Suunnitteletko remonttia kylpyhuoneeseen tai wc-tiloihin? Vai ehkäpä taloyhtiön pesutupaan?

Märkätilojen saneeraukseen kannattaa aina ottaa avuksi ammattilainen, sillä vedeneristyksen teko vaatii pätevän tekijän ja materiaalien vankkaa tuntemusta.

Kaikilla märkätilarakentajillamme on VTT:n märkätila-asentajan sertifiointi, joten voit jättää tämän projektin meille turvallisin mielin. Märkätilaremonttien lisäksi teemme myös monenlaisia vesivahinkojen korjaustöitä.

Ota yhteyttä niin suunnitellaan yhdessä juuri teidän näköinen kylpyhuone!

Teollisuus

Suoritamme monipuolisesti teollisuusrakennusten ja -rakenteiden korjausrakennustöitä. Tehtailla ja tuotantolaitoksilla meillä työskentelee kyseisiin töihin erikoistunut henkilöstö.

Rakentaminen

Onko sinulla jokin muu korjausrakentamista vaativa kohde?

Yllä olevien lisäksi teemme erilaisia muutos- ja peruskorjauksia esimerkiksi toimistojen ja hallien muutostöitä, sisäilmakorjauksia ja valesokkelirakenteiden korjauksia.

Ota yhteyttä ja kysy lisää palveluistamme!

Toimimme Lappeenrannassa ja Imatralla sekä lähikuntien alueella. Tarjoamme monipuoliset ammattitaitoiset rakennus- ja maalauspalvelut pääasiassa taloyhtiöiden, kotitalouksien, yritysten, teollisuuden ja julkisen sektorin käyttöön.